· در ارتباط کسانیکه در گذشته ها بنام ماستر، داکترو صاحبنظر در میز گرد ها و محافل خارجی و داخلی به حرافی پرداخته بودند و دیدیم که در ساحه عمل نه تنها کوچکترین گرهی از مشکلات این کشور را باز کرده نمیتوانند ، بلکه با سوء استفاده از موقعیت شان بر مشکلات نیز افزوده اند تجدید نظر صورت گیرد.
· از انتصاب افراد بدنام و منفور در مناصب دولتی در خارج و داخل کشور جلوگیری بعمل آید.
· ازین بیشتر در تعیین سرنوشت ملت افغانستان بازی نکنند و تمام مسایل را با مشوره ملت افغانستان حل و فصل نمایند.
· در توسعه باز سازی ها و فراهم آوری خدمات صحی، تعلیمی و رفاه اجتماعی کار بیشتری صورت گیرد.
· در زمینه ایجاد زمینه های اشتغال به کار و کاهش فقر و بیکاری گام های موثری برداشته شود.
اقتباس از سایت آریایی
مردم افغانستان فقط به یک تلویزیون که 8 تا 10 ساعت پخش گردد ضرورت دارند.
(نظری به تاثیرات منفی برنامه های تلویزیون های مزخرف افغانستان)
برنامه های تلویزیون های افغانستان که به مصارف بسیار گزاف از بودجه افغانستان تمام میشود و از کابل و امریکا پخش میگردد به هیچ وجه قابل قبول ، ستایش ، پذیریش و پسند مردم ما نه بوده و ایجاد این تلویزیون ها حتی از دیگاه امریکاییان و اروپایی ها و مردمان صاحب نظر نیز یک امر ضروری و حیاتی برای مردم افغانستان در حالت کنونی نمی باشد و درد مردم افغانستان را به هیچ وجه نمی تواند تدوای کند و بر عکس سطح فرهنگ فروشی و وطن فروشی را افزایش میبخشد.
در کشوری مانند افغانستان که هنوز در مرحله قرون وسطی قرار دارد نخست باید متوجه فراهم نمودن آموزش ابتدایی و سواد آموزی، تامین صلح و ثبات ، کاهش فقر و بیسوادی و مساعد ساختن زمینه های کاریابی تلاش لازم صورت گیرد تا حد اقل مشکلات مردم کمتر گردد.
داشتن ده ها شبکه تلویزیون 24 ساعته برای فقیر ترین کشوردنیا مانند افغانستان سیاست مغرضانه دشمنان در روند گمراه ساختن مردم و ایجاد معضله های زبانی ، قومی و مذهبی میباشد و این نه تنها درد مردم را تداوی نمی کند بلکه فرهنگ خشونت، بی اعتمادی، بیسوادی ، بیگانه پرستی و بی احساسی را در جامعه بیش از پیش افزایش میبخشد.
افغانستان بعد از محرومیت های طولانی در زمینه های سواد ، آموزش و پیشرفت فکری نخست به رهبری سالم ضرورت دارد تا مشکلات که دامن گیر جامعه گر دیده کاهش یابد تا فرهنگ بیسوادی ، بیکاری و جنگ محو گردد و سطح سواد ، دانش ، شعور اجتماعی و آگاهی مردم از طریق برنامه های آموزشی بالا برده شود و بعدآ در فکر احداث کانالها وبرنامه های تلویزیونی آنهم در چارچوب رشد و حفاظت از ارزش های معنوی و فرهنگی کشور که اثرات مثبت در تربیت سالم نسل جوان داشته باشد اقدام صورت گیرد. ما مشاهده کردیم در هفت سالی اخیر پیامد های تلویزیون ها تا چه اندازه درد آور و شرم آور میباشد.
1***2***3***4***5*** 6***7***8***9***10*** 11***12***13***14***15*** 16***17***18***19***20*** 21***22***23***24***25*** 26***27***28***29***30 31***32***33***34***35