·        ازدیاد کشت و تولید مواد مخدر

·        فساد اداری

·        عدم مصئونیت فردی و اجتماعی

·        ادامه کشتار مردم ملکی اعم از زنان و کودکان بوسیله هردو طرف درگیر در جنگ.

·        ازدیاد اعدام ها، سر بریدن ها و به دار آویختن توسط مخالفین به خاطر ایجاد رعب و وحشت.

·        اختتاف مردم عادی به خاطر اخذ پول  توسط باند های مسلح در مناطق تحت کنترول دولت.

·        ازدیاد سرقت های مسلحانه.

·        کشتار و ترور علما و روحانیون

·        به آتش کشیدن مکاتب و مراکز آموزشی

·        عدم مصونیت اموال و جان مسافران

مشکلات اجتماعی و بی توجهی به بهبود زندگی اتباع کشور:

·        بی توجهی به مهاجرین عودت کننده و اخراج شده از  پاکستان و کشور های دیگر

·        بی توجهی به بهبود زندگی معلولین و فامیل های شهدای کشور

·        بلندرفتن میزان اعتیاد و صرف مواد مخدر

·        ازدیاد بی بند و باری و حرکات غیر مسئولانه

·        بی توجهی بجان اتباع کشور که شهادت اجمل نقشبندی نمونه آن است. اگر اجمل نقشبندی شهروند افغانستان نمی بود و  از اتباع خارجی میبود آقای کرزی در تبادله و آزادی او اقدام لازم را بعمل می آورد.  بعقیده عموم مردم او قربانی مصاحبه و ابراز نظر های ناشیانه اسپنتا و شکریه بارکزی شده است که در قسمت عدم تبادله آن اصرار و پافشاری نموده اند.

·        عدم ایجاد زمینه اشتغال و بی توجهی به پائین آوردن میزان فقر و بیکاری

·        از مساعدت های بین المللی  که به ملیارد هادالر میرسد در جهت تامین رفاه اجتماعی استفاده نشده و اکثریت این پول ها صرف تجملات دفتری، خرید عراده جات گران قیمت و سفر های خارجی گردیده  و مبالغ هنگفتی از این کمک ها هم معلوم نیست که چگونه و در کجا بطور شفاهی یا غیر شفاهی به مصرف رسید ه است.

تاثیرات منفی پروگرام های تلویزیونی:

تلویزیون ها که آز آنها بعنوان تلویزیون های اجیر نام برده میشود ابزار های دیگری هستند که بمنظور شکستن فرهنگ و معتقدات مردم ما مورد استفاده قرار میگیرند. مسئولین این تلویزیون ها با دیده درائی کامل به پخش برنامه های ادامه میدهند که کاملا با فرهنگ، سنن و معتقدات مردم ما مغایرت دارد و هیچکسی ، حتی  اکثریت آراء پارلمان کشور نیز یک فیصد در پخش این برنامه ها تغیری وارد کرده نمی تواند.

مصارف این تلویزیون ها که هم در داخل و هم در خارج افغانستان به نشرات می پردازند رقم سرسام آوری است و دانسته نمیشود که از کجا و چگونه تهیه و تر تیب میشود. تنها پخش برنامه های خارجی هر یک از این تلویزیون ها که از طریق ستلایت های خارجی در نقاط مختلف جهان پخش میشود روزانه بین 10 تا 20هزار دالر امریکانی مصرف دارد. در واقع مبلغ مذکور جدا از مصارفی است که در زمینه پخش برنامه های شبکه های  داخلی این تلویزیون ها به مصرف میرسد و غیر از مبلغی است که درجهت پرداخت معاش کارمندان و گزارشگران و مصارف متفرقه دیگر شان از قبیل کرایه خانه و خرید وسایط و وسایل مورد نیاز و سفرخرچ ها مورد استفاده قرار میگیرد.

این پول ها از کجا می آید و این نشرات برای چی و برای کیست؟ اگر برای ملت افغانستان است که تا حال این ملت به مراتب متعدد فریاد انزجار خود را نسبت به آن سر داده است و حتی مسئولین این تلویزیون ها جهت ایجاد تغیراتی در برنامه های شان به پارلمان احضار گردیده اند اما دیده ایم که در طول مدت همه فریاد ها و مخالفت ها هیچ سودی را ببار نیاورده است و حتی در جریان ماه مبارک رمضان هم تغییرات چندانی در برنامه های این تلویزیون ها به مشاهده نرسید.

 

1***2***3***4***5*** 6***7***8***9***10*** 11***12***13***14***15*** 16***17***18***19***20*** 21***22***23***24***25*** 26***27***28***29***30 31***32***33***34***35



بالا

بعدی * آريايی * بازگشت